Жителі Салтівки просять у харківської мерії більше транспорту. На сайті міськради розміщено петицію з пропозицією збільшити кількість автобусних маршрутів проспектом Тракторобудівників або пустити там трамвай.

"Прошу звернути увагу на недостатню кількість міського транспорту проспектом Тракторобудівників. Їздить 204-й автобус, який постійно забитий людьми, іноді усі охочі не влазять. Прошу створити додаткові маршрути цією ділянкою або запустити трамваї", - пише автор петиції.

Проспект Тракторобудівників – одна із великих харківських магістралей завдовжки 8,8 км. Проспект тягнеться від району станції метро "Імені Масельського" до Північної Салтівки (вул. Бучми).

204 автобус курсує від Північної Салтівки до станції метро “Індустріальна”.

3

До війни від Салтівки проспектом Тракторобудівників до станції Південно-Східної (район Плиткового заводу) ходив трамвай №23, маршрут якого приблизно збігався з автобусом №204.

5

Також до війни від парку ім. Горького через Салтівку та ХТЗ курсував трамвай №26. Він ішов так: вул. Мироносицька, вул. Весніна, узвіз Журавлівський, вул. Матюшенка, вул. Шевченка, вул. Героїв Праці, пр. Тракторобудівників, пр. Московський (тепер - пр. Героїв Харкова) - Південно-Східна (наступна за Плитковим заводом).