Сім'я з 5 осіб згоріла живцем після ударів "Шахедів" по нафтобазі у Немишлянському районі Харкова. Через витік палива вогонь охопив житлові будинки, в одному з них були батьки і троє дітей. Сімʼя опинилася заручником вогню всередині свого ж будинку, повідомили в прокуратурі.

Мати трьох дітей - 35-річна Ольга Путятіна, прокурор Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури. Вона працювала в органах прокуратури Харківської області з червня 2012 року. На цей час перебувала у декреті.

Чоловік - Григорій Путятін, 1985 року народження — харків'янин-випускник школи №21.

Діти: старший - 7-річний хлопчик Олексій, навчався у другому класі, середній - Михайло, йому було майже 4 роки, найменшій дитині - Павлу - лише 10 місяців.

Як розповів начальник Слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов, під час повітряних тривог батьки з дітьми ховалися у підвалі. Коли родина побігла ховатися, біля будинку вже горіли дві машини та паливо.

Попередньо встановили, що старший та молодший хлопчики були біля мами. А середній Михайло завжди бігав за татом. Чоловік ймовірно, знепритомнів першим, а малий — забився в куток, сам в кухні. Там ми його і знайшли. Матір з двома іншими синами намагалася врятуватися у ванній, тримала дітей в обіймах, — зазначив Болвінов.

Директорка школи №21 Ірина Тонковид розповіла, що родина була в евакуації, десь у жовтні знов повернулися до Харкова. Родина дуже добра, ввічливі, привітні, виховані діти, пише "Суспільне".

Також, у пожежі в іншому будинку загинули 66-річний чоловік та його 65-річна дружина.

11 лютого в Харкові оголошено Днем жалоби за загиблими 9 лютого.