В окупованих населених пунктах Дергачівського району росіяни влаштовують терор мирного населення. Про це повідомив голова Дергачівської громади В'ячеслав Задоренко.

За його словами, інформація про акти насильства та залякування місцевого населення надходить із Козачої Лопані та інших окупованих населених пунктах громади.

"Не маючи успіхів на фронті, російська армія продовжує здійснювати терор проти наших людей у ​​тилу", – розповів В'ячеслав Задоренко.

Глава громади додав, що армія РФ, як і раніше, обстрілює зі ствольної та реактивної артилерії Дергачі, населені пункти Безруківського, Слатинського, Прудянського, Русько-Лозівського старостатів, б'ють з мінометів та танків по Прудянці. Питомнику, Руській Лозовій. Внаслідок обстрілу пошкоджено кілька приватних домоволодінь та об'єктів цивільної інфраструктури.

У Козачолопанському, Токарівському та Проходівському округах надто складна гуманітарна ситуація, а організувати звідти "зелені коридори" неможливо.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що село Безруки в Дергачівському районі під Харковом 3 вересня зазнало наймасовішого обстрілу з початку війни.