Армія РФ не мала шансів захопити Харків у лютому, тому вона не зможе зробити цього і зараз. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"З лютого ми стали набагато сильнішими. Ми постійно працюємо над підвищенням нашої обороноздатності, зміцнюємо оборонні споруди, посилюємо систему ППО. Наші військові мають дуже високу мотивацію і постійно вдосконалюють свої навички", - розповів Олег Синєгубов.

За його словами, росіяни тероризують мирне населення, оскільки не мають успіхів на лінії фронту та розуміють, що не зможе захопити Харків.

"Росія хоч і намагається постійно йти у наступ на наші позиції, але захисники не здають території і, навпаки, намагаються контратакувати. Зокрема, на принципово важливому для окупантів Ізюмському напрямку нещодавно звільнили кілька населених пунктів", - додав Олег Синєгубов.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, від російських окупантів звільнено село Дібровне Харківської області (Ізюмський район). Раніше бійці ЗСУ звільнили село Дмитрівка Ізюмського району.