На Салтівці не ходять трамваї. Про це повідомили у міськраді.

7 березня з 10:00 до 15:00 припинений рух трамваїв на вул. Шевченка, на ділянці від розворотного кола «Журавлівський гідропарк» до вул. Героїв Праці, та на вул. Героїв Праці, на ділянці від вул. Шевченка до вул. Академіка Павлова,.

Це пов'язано з аварійним ремонтом контактної мережі.

У цей час трамваї курсуватимуть так:

  • №16, 16А: розворотне коло «Салтівське» - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - в’їзд Семиградський - вул. Віринська - вул. Мойсеївська - вул. Шевченка - розворотне коло «Журавлівський гідропарк».

Також трамваї не ходитимуть у районі проспекту Гагаріна. 7 березня з 9:30 до 15:30 припинений рух трамваїв на вул. Молочній та вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул. Георгія Тарасенка до пров. Рибасівського у напрямку вул.Москалівської.

Це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей час трамваї курсуватимуть так:

  • №27: розворотне коло «Салтівське» - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - пр. Героїв Харкова - майдан Конституції - майдан Павлівський - вул. Університетська - вул. Греківська - пров. Рибасівський - вул. Гольдбергівська - вул. Москалівська - розворотне коло «Новожанове».
  • у зворотному напрямку: за звичайним маршрутом.