За добу 3 серпня на Харківщині за добу від обстрілу загинула одна людина, ще четверо постраждали. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, внаслідок обстрілу окупантів загинув 58-річний громадянин Росії у Чугуєві. Також протягом доби госпіталізували чотирьох осіб, які постраждали від ворожих обстрілів: трьох жінок у Чугуївському районі та одного чоловіка у Харківському.

Олег Синегубов додав, що в ніч проти 4 серпня російські війська знову обстріляли Харків.

"У Немишлянському районі Харкова зафіксовано влучення в об'єкт інфраструктури. За попередніми даними, є ще два попадання на відкриту територію у Харківському районі. Постраждалих немає", – розповів Олег Синегубов.

Також минулої доби ворог обстрілював Чугуївський, Харківський райони області. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди, виникло кілька пожеж. Циркунами окупанти тричі завдавали артилерійських обстрілів.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Тривають бойові дії лінії зіткнення. Так, на Харківському напрямку ворог намагався наступати у бік Байраку – Гусарівки, там триває бій.
У районі Ізюма окупанти намагалися просунутися у напрямку Довгенького – Богородичного, але отримали відсіч і відступили з втратами.