У будинку на вулиці Бакуліна, де був приліт, повністю знищений дах. Про це повідомляють у міськраді.

2 січня російська ракета типу "Іскандер-М" вдарила біля житлового будинку. Через завдані руйнації комунальникам доведеться законсервувати будинок, щоб зберегти його конструкції та майно мешканців.

Основною задачею наразі є відновлення даху - це 1920 кв. метрів. Фахівці "Харківспецбуд" разом з працівниками ДСНС та волонтерами продовжують розбір покрівлі. Після закінчення цих робіт почнеться відновлення даху.

У будівлі вже закрито всі вибиті вікна, їх було понад 200 штук.

Із 30 грудня по 3 січня у Шевченківському районі внаслідок обстрілів було пошкоджено 64 житлові будинки. У квартирах вибито 2,1 тис. вікон, у місцях загального користування - понад 900. Комунальники вже закрили понад 2,6 тис віконних контурів.

Останнього тижня РФ майже щодня наносить ракетні удари по Харкову. 29 грудня було зафіксовано 22 прильоти, і це - рекорд із початку війни. 30 грудня "Іскандером" був зруйнований "Харків Палас", ще одна ракета впала у дворі житлового будинку на Гіршмана. Того ж вечора "Шахеди" зруйнували кілька будинків у центрі. Вранці 2 січня росіяни вдарили по житловій забудові в центрі - прильоти були на проспекті Незалежності, вулиці Бакуліна та Новгородській. Увечері 2 січня ворожа ракета поцілила у школу на Основі.