РФ знову вдарила ракетами по центру Харкова. Удар був нанесений учора, 3 січня, близько 22.40. Прильоти – у Шевченківському районі, повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Вибуховою хвилею пошкоджені вікна у житловому будинку. Постраждалих немає.

У поліції уточнили, що дві ракети поцілили поблизу навчального закладу в середмісті Харкова - там вибило шибки. Ще одна - поблизу житлового багатоквартирного будинку в Шевченківському районі.

Останнього тижня РФ майже щодня наносить ракетні удари по Харкову. 29 грудня було зафіксовано 22 прильоти, і це - рекорд із початку війни. 30 грудня "Іскандером" був зруйнований "Харків Палас", ще одна ракета впала у дворі житлового будинку на Гіршмана. Того ж вечора "Шахеди" зруйнували кілька будинків у центрі. Вранці 2 січня росіяни масовано вдарили по житловій забудові в центрі - прильоти були на проспекті Незалежності, вулиці Бакуліна та Новгородській. Увечері 2 січня ворожа ракета поцілила у школу на Основі.

Усі обстріли вчорашньго дня - у ранковому зведенні:

► За добу з артилерії та мінометів РФ обстріляла понад 15 населених пунктів Харківщини, це зокрема: Алісівка, Липці, Лук'янці Харківського району; Стариця, Зибине Чугуївського району; Одрадне, Дворічна, Синьківка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.

► З авіації росіяни обстріляли населені пункти Мороховець Харківського району; Петропавлівка, Кучерівка, Подоли, Берестове, Колодязне Куп'янського району.

► Близько 10 ранку окупанти завдали ударів по с. Подоли Куп'янського району. Пошкоджено приватний будинок.

► Близько 11-ї відбулися ворожі обстріли біля с. Золочів Богодухівського району, а також Липців Харківського району. Без постраждалих.

► Близько 16.00 між с. Глибоке і с. Мороховець Харківського району окупанти завдали удар КАБом. Без потерпілих.

► Близько 20.00 відбувся повторний ворожий обстріл с. Липці. Пошкоджено приватний житловий будинок. Постраждалих немає.