У Харкові чоловік і жінка зайнялися сексом у громадському місці. За хуліганські дії чоловік отримав два роки позбавлення волі умовно, йдеться у вироку Дзержинського районного суду Харкова від 21 вересня 2023 року.

Інцидент стався цілих п'ять років тому, у жовтні 2018 року. Парочка була на літній терасі кафе "Буфет" на проспекті Науки і почала займатися сексом. Після зауваження офіціанта чоловік і жінка перемістилися на газон навпроти дитячого магазину "Лего клуб", який розташований в одній будівлі з "Буфетом". Там вони продовжили "втіхи" на очах перехожих, зокрема дітей.

На зауваження перехожих парочка не реагувала. На місце події викликали поліцейський патруль. Було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.296 КК України (хуліганство).

У суді чоловік визнав свою провину. Він повідомив, що того дня в "Буфеті" познайомився з дівчиною, яка пригостила його алкоголем і запропонувала секс. Чоловік погодився. Він додав, що з випадковою знайомою більше не зустрічався, де вона перебуває, не знає.

Він також заявив, що розкаявся, на момент суду перебуває в реабілітаційному центрі, молиться, працює і поборов шкідливі звички.

Суд визнав, що підсудний скоїв нетяжкий злочин і призначив йому покарання з випробувальним терміном.

Щодо жінки було виділено окреме кримінальне провадження. Однак у вироку суду вона фігурує як невстановлена особа.