Декілька ракет, випущених у ніч на 1 вересня по Харкову, "самоліквідувалися" на території РФ. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, вночі Штаб оборони Харкова зафіксував виліт п'яти ракет із території російського Білгорода.

"Частина з них "самоліквідувалася" не на території України. Місця попадань інших ракет встановлюють правоохоронці. Попередньо постраждалих немає", - розповів Олег Синєгубов.

Глава ХОВА додав, що за минулу добу ворог завдав ударів по Ізюмському, Харківському, Богодухівському та Чугуївському районам Харківської області.

В Ізюмському районі через інтенсивні обстріли постраждали приватні будинки. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, у Балаклії поранення отримали 4 мирні жителі, у тому числі 13-річний хлопчик. Ще один 50-річний місцевий мешканець загинув.

У Богодухівському районі внаслідок обстрілу пошкоджено одну з будівель агропідприємства.

У Печенігах Чугуївського району через обстріл виникла пожежа у 5-поверховому житловому будинку. Рятувальники евакуювали 10 людей. Із пораненням госпіталізовано 30-річного чоловіка. Від обстрілів у селищі пошкоджено приватні домоволодіння, будівлю амбулаторії.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, у ніч на 31 серпня одна з ракет, випущених із Білгорода по Харкову, також вибухнула на території Росії.