У Харкові поліцейські притягли до адміністративної відповідальності жінку, яка напилася та майже заснула посеред вулиці, покинувши дитину. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Харківської області.

Так, увечері 31 липня до поліції надійшла інформація, що у Слобідському районі на вулиці лежить п'яна жінка, а поряд із нею перебуває маленький хлопчик.

Поліцейські, які прибули на місце, виявили 37-річну жінку, яка лежить на вулиці, в стані алкогольного сп'яніння, яка залишила без нагляду 6-річного сина. Правоохоронцям харків'янка нічого не змогла пояснити.

За словами хлопчика, він живе удвох із мамою. Оскільки у дитини немає близьких родичів, крім матері, було прийнято рішення передати її до медичного закладу.

Наразі дитина перебуває у лікарні, її здоров'ю нічого не загрожує.

На матір хлопчика поліцейські ювенальної превенції склали протокол про адміністративне правопорушення за ст.184 (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків з виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, у Харкові поліцейські вилучили двох дітей у п'яної матері. Жінка була настільки п'яною, що не могла згадати, де її дочки.