Л.Немыкина и В.Ситов избраны вице-президентами Ассоциации местного самоуправления Харьковской области Голова постійної комісії з питань бюджету Харківської облради Людмила Немикіна і Мереф'янський міський голова Веніамін Сітов обрані віце-президентами Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області. Таке рішення було прийняте 31 січня на загальних зборах уповноважених представників органів місцевого самоврядування - членів асоціації.

Також на зборах були припинені повноваження віце-президента асоціації, керівника секції міст обласного і місцевого значення та сіл, які є районними центрами, Володимира Бєлого. В.Бєлий звільнений у зв'язку з призначенням його 13 січня головою Богодухівської райдержадміністрації.

Як зазначив голова Харківської облради Сергій Чернов, обов'язки керівника секції міст обласного і місцевого значення та сіл, які є районними центрами, покладені на В.Сітова.

С.Чернов також повідомив, що за 2011 р. до асоціації вступили 46 сільських рад, 3 селищних і одна міська. Усього членами асоціації є 410 рад різного рівня, що становить 84,41% загальної кількості місцевих рад в області.