Організатор розкрадання ракетного озброєння харківського оборонного підприємства затриманий на українсько-російському кордоні. Про це повідомив журналістам військовий прокурор Центрального регіону України Микола Голомша, повідомило інформагентство "Інтерфакс-Україна".

За словами прокурора, у Луганській області на кордоні з Росією затримано технічний консультант директора харківського оборонного підприємства, якого військова прокуратура Центрального регіону оголосила в розшук за організацію розкрадання ракетного озброєння. Він був затриманий на прикордонному пункті "Довжанський" під час спроби перетину державного кордону.

Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ст. 410 і ч.2 ст. 411 Кримінального кодексу України (розкрадання військовослужбовцем зброї, бойових припасів).

Довідка "SQ". 23 травня Генеральна прокуратура України поширила інформацію про те, що військова прокуратура Центрального регіону України порушила кримінальну справу стосовно заступника гендиректора оборонного підприємства Харкова. Він з групою військовослужбовців вкрав комплектуючі до зенітних установок на загальну суму 711,9 тис. грн. Підозрюваний був оголошений у розшук.