На реконструкцію зеленої зони біля проспекту Гагаріна додатково виділено 10 млн. грн. Про це сказано в рішенні сесії Харківської міськради від 28 вересня про внесення змін до програми розвитку та реформування житлово-комунального господарства міста Харкова на 2011-2014 рр.

Рішення передбачає виділення за програмою у 2011 р. більш 36 млн. грн. на освітлення міста, більше 15 млн. грн. - на утримання світильників, більше 6 млн. грн. фінансової підтримки КП "Житлкомсервіс", більше 10 млн. грн. - на поточне утримання житлового фонду, понад 41 млн. грн. - на капітальний ремонт житлового фонду. Більше 3 млн. грн. піде на зарплату працівникам КП "Міськліфт", більше 4 млн. грн. - на знесення сухих дерев. На благоустрій прибудинкових територій виділено 13 млн. грн., на дитячі ігрові майданчики - майже 7 млн. грн., на лавочки для прибудинкових територій - 1,5 млн. грн.

На капітальний ремонт доріг та штучних споруд передбачено виділити 7 млн. грн., на капітальний ремонт внутрішньоквартальних доріг і тротуарів - 3 млн. грн.