Харківське територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку з 19 по 25 листопада завершило позапланову перевірку ТОВ "ФК "Фінекс-Україна". Про це повідомили "SQ"в управлінні. Тривають планові перевірки ПАТ "Мегабанк", ТОВ "Інвест-Інсіт", ВАТ транспортного будівництва "Трест "Южтранстехмонтаж", позапланова перевірка ТОВ "ФК "Корнер" та розпочата позапланова перевірка ТОВ "КУА "Центр управління капіталом".

Як повідомили в управлінні, про зміну складу посадових осіб повідомило ВАТ "Харківський верстатобудівний завод". Видані свідоцтва про реєстрацію випуску акцій у зв'язку з переведенням їх у бездокументарну форму на АТЗТ "Українське ремонтно-будівельне підприємство "Шлях", ВАТ "Підсереднє", ВАТ "Федорівське",  ВАТ "Інвесткапітал", ЗАТ "Редан", ВАТ "Харківметалопроект" , ВАТ  "Харгіпротранс", АТЗТ "Важпромавтоматика", ВАТ "Харківводпроект", АТЗТ  "Водан". Видано розпорядження про зупинення обігу акцій ЗАТ "АТП 16327" у зв'язку з реорганізацією товариства в ТОВ. Ліквідовано ЗАТ "Транспортник" і ЗАТ "Рембудпроект", з єдиного держреєстру виключені ВАТ  "Степне", ВАТ "Люботинський сад", АТ "Промснаб", ВАТ "Куп'янське", АТ "Зачепилівський агротехсервіс", ВАТ "Харківтрансмашпроект", відмовлено в реєстрації випуску акцій ПАТ "Будівельник".

В управлінні проінформували, що за правопорушення на ринку цінних паперів винесено постанову про накладення штрафної санкції за невиконання розпорядження на ВАТ "Втормет" у 34 тис.грн., на ВАТ "Сад" було накладено три штрафи по 340 грн., попередження за порушення законодавства про цінні папери та нормативні акти держкомісії отримало ТОВ "Фондова компанія "Фінекс-Україна".