Голова Добровільного пожежного товариства України у 2003 - 2008 рр. створив ТОВ і, підробивши документи, передав до статутного фонду цього ТОВ 11 об'єктів нерухомості, які належали пожежному товариству в Харкові, на суму понад 81,4 млн.грн.

Як повідомив сайт прокуратури Харківської області з посиланням на прокурора Київського району Олександра Бударного, вироком Київського районного суду Харкова від 19 жовтня колишній чиновник визнаний винним і засуджений за ч.2 ст.15 (замах на вчинення злочину), ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах), ч.2 ст.366 (службова фальсифікація, що призвела до тяжких наслідків), ст.70 (призначення покарання за сукупністю злочинів) Кримінального кодексу. Він засуджений до 8 років позбавлення волі з позбавленням на три роки права обіймати посади, пов'язані з виконанням адміністративно-розпорядчих функцій, та з конфіскацією всього особистого майна.

За словами прокурора, свій умисел на відчуження цього майна чиновник не довів до кінця з незалежних від нього обставин. Вирок суду ще не набув чинності, оскільки не сплив термін його оскарження.