2 млн. 564 тис. грн. було витрачено у 2011 р. на проведення капітального ремонту в комунальних установах охорони здоров'я Харкова. Про це 26 січня на засіданні постійної комісії з соціального захисту й охорони здоров'я Харківської міськради повідомив директор Департаменту охорони здоров'я міськради Юрій Сороколат, поінформував сайт міськради.

За словами Ю.Сороколата, майже половина цих коштів - 1 млн. 269 тис. грн. - була витрачена на ремонт Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. Мещанінова. Зокрема, гроші використали на ремонт коридорів та приміщень лікарні, фасаду будівлі, проїздів та тротуарів на території установи. Крім того, лікарні додатково виділили 2 млн. грн. на придбання апарата ультразвукової діагностики.

Серед інших відремонтованих лікарень - клінічна лікарня № 11 по вул. Вокзальній, лікарня № 27, шкірно-венерологічний диспансер № 5, перинатальний центр, пологовий будинок № 7 та поліклініка № 8. Окрім того, 3 млн. 334 тис. грн. витратили торік на погашення заборгованості за капітальний ремонт, який провели в установах охорони здоров'я у 2010 р.