Харківські правоохоронці 26 жовтня провели єдиний розвід по місцях служби всіх міліцейських підрозділів, які заступили на охорону громадського порядку в Харкові.

Міліцейські підрозділи урочисто зібралися на пл. Свободи і після команди заступника начальника Головного управління МВС у Харківській області - начальника управління громадської безпеки Миколи Голуба роз'їхалися по місцях служби. У заході взяли участь підрозділи патрульно-постової служби, спецпідрозділу "Беркут", кінологічної служби, кінної міліції, ДАІ, громадські формування.

"Ми систематично проводимо такі заходи. Їх проведення не говорить про те, що в регіоні ускладнення оперативної обстановки. Сьогодні ми поєднали проведення єдиного розводу з проведенням стройового огляду працівників після переходу на зимову форму одягу. Це один із засобів поліпшення взаємодії різних підрозділів, які заступають на охорону громадського порядку", - заявив М.Голуб.

За словами правоохоронців, такі заходи відбуваються раз на квартал. Усього в Харківській області щодня охороняють громадський порядок близько 1,6 тис. осіб