Справу за фактом загибелі Ласло Коломпарова, який вистрибнув з вікна Лозівського міськвідділу міліції, "з дня на день" передадуть до Апеляційного суду Харківської області (крайній термін - у понеділок). Про це 26 січня повідомив журналістам начальник управління підтримки державного обвинувачення прокуратури Харківської області Андрій Гончаренко. За його словами, обвинуваченими у справі проходять два співробітники міліції, яким інкримінують перевищення службових повноважень. Вони обвинувачуються також у незаконному проникненні в житло і вимаганні хабара.
Як зазначив А. Гончаренко, співробітники міліції незаконно звинувачували Л.Коломпарова в торгівлі наркотиками, хоча він не був причетний до цього. "Цю справу не можна порівняти ні з чим. Коломпаров був змушений вистрибнути з вікна, щоб звернути увагу на те, що відбувається з ним у міліції", - зазначив прокурор.

Довідка "SQ". Удень 9 січня 2011 р. з кабінету, розташованого на четвертому поверсі Лозівського міського відділення міліції, вистрибнув 39-річний Л.Коломпаров. Він був доставлений у відділення міліції за підозрою в незаконному зберіганні наркотиків. Пізніше Л.Коломпаров помер у Лозівській центральній районній лікарні. Міліціонери, які допустили те, що він вистрибнув з вікна, отримали дисциплінарні стягнення. Порушено кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень.