Понад 30 га землі в районі Бєлгородського шосе в Харкові (біля дитячого табору "Лісова казка") виділено під забудову. Таке рішення було прийнято 23 червня на сесії Харківської міськради.

У проекті рішення йдеться, що право власності на чотири ділянки землі загальною площею понад 30 га переходить від обслуговуючого житлово-будівельного кооперативу "Муромець" до житлово-будівельного кооперативу "Зелений квартал". Виділена територія, згідно проекту рішення, повинна бути забудована до 1 червня 2012 р.

Також прийнято рішення про виділення 1 га землі під забудову за адресою Білгородське шосе, 36-Б, ЖБК "Лісове подвір'я". Будівництво повинне бути закінчене до 1 червня 2012 р.

Депутати прийняли рішення без обговорення.

Як заявив 24 червня журналістам в.о харківського міського голови Геннадій Кернес, території, які виділяються житлово-будівельним кооперативам, призначені під будівництво житлових будинків. За його словами, ухвалене рішення дозволить отримати додаткові кошти до бюджету міста (за рахунок сплати забудовниками податків), а також сприятиме розвитку міста.