Заступник голови Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Ігор Шурма спростував інформацію про те, що Департамент охорони здоров'я Харківської міськради може очолити начальник Головного управління охорони здоров'я ХОДА Олександр Галацан. За його даними, Департамент охорони здоров'я та соціальних питань міськради буде розділений на Департамент охорони здоров'я, можливо, його очолить заступник начальника Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань - начальник управління охорони здоров'я Харківської міськради Юрій Сороколат та Департамент із соціальних питань, керівником якого може бути призначена заступник директора департаменту - начальник управління праці та соціального захисту населення Лариса Болгова.

Також І.Шурма припустив, що директор Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Світлана Горбунова-Рубан може бути призначена заступником міського голови з охорони здоров'я і соціальних питань.

Довідка "SQ". Установча сесія Харківської міськради VI скликання відбудеться 24 листопада. На сесії планується розглянути питання про звернення Харківської міськради про створення постійних комісій міськради VI скликання та затвердження їх складу, про обрання голів та заступників голів постійних комісій, про обрання секретаря міськради, про структуру виконавчих органів міськради та про затвердження їх положень, про затвердження заступників харківського міського голови, про утворення виконавчого комітету Харківської міськради VI скликання та затвердження його персонального складу, про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування міському голові, про умови оплати праці харківського міського голови і його заступників, про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Харківської міськради VI скликання на 2011 р.