Казино можна буде організовувати в усіх п'ятизіркових готелях, а також у трьох і чотиризіркових готелях у Криму, Трускавці, Моршині, Сваляві, Буковелі, Миргороді та Святогорську. Про це заявив 18 червня з посиланням на законопроект глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський, повідомив "УНІАН". "Документ можна вже видавати на-гора. Через тиждень проект документа може бути розглянутий на урядовому комітеті ", - сказав М. Бродський.

За його словами, ліцензії на заняття гральним бізнесом будуть видаватися на 21 рік і коштуватимуть 5 млн. дол. Крім того, буде стягуватися плата за гральні столи. Законопроект також припускає стягування прибуткового податку з суми виграшу. Правила заняття букмекерської діяльністю будуть викладені в іншому законопроекті, який планується підготувати до осені.

Довідка "SQ". Закон про заборону грального бізнесу в Україні набув чинності наприкінці червня 2009 р. Він діє до прийняття спеціального закону, який дозволить займатися таким бізнесом в спеціально створених зонах.

У Харкові п'ятизіркові готелі будуються на пл.Свободи та у П'ятихатках.