Чугуєву і Лозовій Харківської області виділять по 7-8 млн.грн. на ремонт доріг. Про це 19 травня повідомив журналістам голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. За його словами, цього року обрана така стратегія, що з 87 млн.грн. державної субвенції частина коштів піде на підготовку доріг Харкова до Євро-2012, а частина буде спрямована на масштабну реконструкцію доріг у шести містах обласного значення Харківської області.

"Ми хочемо цього року відремонтувати дороги у всіх шести містах обласного значення, щоб у найближчі п'ять-шість років до них уже не повертатися. Пріоритетне фінансування отримають ті міста, у яких є готові проекти. Можу сказати, що серед тих, хто краще за всіх підготувався до ремонту доріг, - Чугуїв і Лозова", - зазначив губернатор.

За його словами, цього року область отримує суттєві інвестиції в соціально-економічний розвиток. "Субвенція в 39 млн. 600 тис.грн. - уже факт, і ми її будемо реалізовувати на всіх запланованих об'єктах. По лінії Міністерства регіонального розвитку готується для затвердження в Кабміні ще 150 млн.грн. субвенції. З них 50 млн.грн. розподіляться на міські об'єкти, 100 млн.грн. - на об'єкти в районах області", - зазначив губернатор.