Прокуратура Харківської області доручила Головному управлінню МВС України в Харківській області перевірити достовірність викладеної в газеті "Сьогодні" інформації про роботу двох гральних закладів, які не були виявлені під час рейду 14 березня.

Прокуратура роз'яснила, що вона "не йде в азартні салони", як сказано в публікації, а контролює проведення правоохоронними органами роботи з дотримання вимог закону України "Про заборону грального бізнесу" і виконання постанови Харківського регіонального антикорупційного комітету від 29 лютого.

Для кращого розуміння цього питання автору публікації запропоновано взяти участь у наступних аналогічних заходах, які проводяться правоохоронними органами області та районів з метою виявлення діючих нелегальних гральних закладів, що дозволить об'єктивно і неупереджено висвітлити їх результати.

Нагадаємо, 14 березня прокуратура і міліція провели рейд з виявлення в місті гральних салонів. У статті газети "Сьогодні" йшлося про те, що правоохоронці, проводячи рейд, "не помітили" два салони.