Ревізорами КРУ в Харківській області за 10 місяців 2011 р. виявлено фінансових порушень на 337,7 млн.грн. на 765 об'єктах. Про це повідомили "SQ" в облКРУ. На розгляд правоохоронних органів передано 314 матеріалів контрольних заходів, за якими порушено 117 кримінальних справ.

За інформацією облКРУ, загальний обсяг перевірених загальнодержавних та комунальних фінансових і матеріальних ресурсів склали 51,6 млрд.грн. За результатами ревізій порушники відшкодували 222,7 млн.грн. втрат фінансових і матеріальних ресурсів з урахуванням усунення порушень, виявлених у попередніх роках. До адміністративної відповідальності було притягнуто 2 тис. 642 осіб, до дисциплінарної та матеріальної - 930 осіб.

Довідка "SQ". У IV кварталі 2011 р. ревізори КРУ проведуть ревізії в навчальних центрах виправних установ, Інституті радіофізики та електроніки ім. О.Усикова, Інституті проблем кріобіології і кріомедицини, Радіоастрономічному інституті (усі - НАНУ), а також у низці лікарень, заводів та установ. Окрім ревізій КРУ проведе державний фінансовий аудит виконання зведеного бюджету Чугуївського району та бюджету Харківського району.