Список кандидатів у депутати Верховної Ради від Партії регіонів (ПР) на виборах 2012 р. буде оприлюднений орієнтовно восени на обласній партконференції, а потім затверджений на з'їзді партії. Про це 14 червня повідомив журналістам голова Харківської обласної організації ПР, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, відповідаючи на питання про процес формування списків.

За його словами, цей список порівняно зі списком депутатів нинішнього скликання оновиться приблизно на 50%. "Звичайно ж, у нас сьогодні є розуміння, хто піде за яким округом. Будуть як відомі прізвища, так і абсолютно нові. З одного боку, партія повинна омолоджуватися, але з іншого - в наші ряди влилася велика кількість нових шанованих людей, які за своїм авторитетом і перспективами будуть набагато кориснішими для регіону і країни як народні депутати. Переходити зараз на конкретні прізвища я не хочу, тому що в моєму розумінні цей список ще не на 100% готовий для винесення його на обговорення обласної парторганізації. Єдине, що скажу: задовго до конференції, коли я вже буду разом із своїми партійними товаришами на 99% переконаний, що саме в такому вигляді список буде винесений на обговорення, ми заявимо про те, що таких-то людей хочемо бачити закріпленими за такими-то округами", - зазначив М.Добкін.

Довідка "SQ". Наступні парламентські вибори в Україні повинні відбутися в останню неділю жовтня 2012 р. (28 жовтня 2012 р.).