Депутат Харківської облради Вікторія Лукашова (фракція Партії регіонів) призначена головним редактором газети "Слобідський край". За звільнення попереднього редактора газети Володимира Ревенко  та призначення  В. Лукашової 14 квітня на сесії облради проголосувало 99 депутатів

 Як заявив на сесії депутат облради (фракція Компартії) Леонід Стрижко, трудовий колектив газети "Слобідський край" звернувся до голови облради Сергія Чернова з проханням залишити на посаді головного редактора газети Володимира Ревенко. За його словами, щоб не загострювати ситуацію в колективі, В. Ревенко подав заяву про звільнення за власним бажанням, оскільки він йде на пенсію.

 

Довідка "SQ". Перший номер газети "Слобідський край" вийшов 10 березня (за старим стилем) 1917 р. під назвою "Пролетарій". Потім газета називалася "Комунар", потім "Харківський пролетар". З 1934 р. газета отримала назву "Соціалістична Харківщина", з початку 90-х - "Слобідський край". Засновники газети - Харківська облрада, Харківська облдержадміністрація та трудовий колектив видання. У 2009 р. у зв'язку з кризою газета скоротила штат журналістів на шість осіб. Обсяг підписки на газету в 2009 р. склав 7,5 тис. примірників, з урахуванням продажу у роздріб - близько 10 тис.