8 млн.грн. планується виділити на програму молодіжного житлового будівництва в Харківській області. Про це 14 лютого на засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестицій, міжнародної і міжрегіональної співпраці Харківської облради повідомив начальник Головного управління з питань сім'ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Дмитро Перепелиця.

За його словами, з облбюджету планується виділити 500 тис.грн. "Цього має вистачити на два кредити. Ще близько 500 тис. грн. надійде до Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву за рахунок повернення відсотків за раніше виданими кредитами. Близько 1 млн.грн. Ми сподіваємося отримати з держбюджету. Крім того, до програми молодіжного будівництва в області включена програма молодіжного будівництва в Харкові, в рамках якої виділено 5 млн.грн. з міськбюджету", - зазначив Д.Перепелиця.

Як зазначив начальник Головного управління економіки ХОДА Сергій Авершин, програма молодіжного будівництва буде взаємодіяти з іншими обласними і державними програмами будівництва, наприклад, програмою доступного житла.