Колишній начальник Головного управління МВС України в Харківській області Михайло Мартинов призначений радником міністра внутрішніх справ України Анатолія Могильова з роботи з низкою регіонів Україні. Про це в ефірі обласного радіо повідомив голова Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Михайло Добкін, передав офіційний сайт ХОДА.

"Ротація кадрів у міліції, як і в будь-якій іншій силовій структурі, неминуча. Новий керівник Віктор Козицький був представлений колективу і входить у курс справ. Ми переговорили з ним про майбутню співпрацю, і я побачив чітке бажання навести порядок і чітке бачення ролі міліції в суспільному житті територіальної громади. Я абсолютно не сумніваюся, що робота з ним із забезпечення безпеки в Харківській області буде такою ж плідною, як із М.Мартиновим", - зазначив губернатор.

Довідка "SQ". На початку жовтня М.Мартинов подав рапорт про звільнення за власним бажанням і був звільнений з обійманої посади. М.Добкін після цього заявив, що М.Мартинов йде на підвищення в центральний апарат МВС України. 10 жовтня новим начальником облуправління міліції був призначений В.Козицький, що працював до цього заступником начальника Головного управління МВС України в Запорізькій області.