"Усі три звільнених керівники будуть працювати на різних посадах держслужби", - повідомив, відповідаючи на питання "SQ", голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, коментуючи вчорашнє звільнення голів трьох райдержадміністрацій.

"Я неодноразово заявляв, що ми будемо вдосконалювати кадровий склад на всіх рівнях. У кожному районі, де були звільнені керівники, були свої причини для цього. У той же час ми побачили, що призначення нового керівника посилює роботу районної влади. Всі три колишніх голови РДА будуть працювати в інших посадах. Зокрема, двоє з них залишаться в системі територіальних представництв органів державної влади. Ми не можемо втратити в органах держвлади людей, які мають досвід півторарічного керівництва райдержадміністраціями і які досягли певних результатів у своєму житті і можуть попрацювати на благо нашого регіону", - зазначив М.Добкін.

Довідка "SQ". Президент України Віктор Янукович 9 листопада звільнив трьох голів райдержадміністрацій Харківської області: голову Богодухівської райдержадміністрації Леоніда Коновалова, голову Борівської райдержадміністрації Володимира Сенчука і голову Ізюмської райдержадміністрації Михайла Зубка.