Представитель Партии регионов А. Колос избран депутатом Харьковского облсовета от Кегичевского районаПовторні вибори депутата Харківської облради за одномандатним мажоритарним виборчим округом № 43 пройшли 6 лютого в Кегичівському районі. Як повідомив сайт Харківської облорганізації Партії регіонів (ПР), за результатами попереднього підрахунку голосів за кандидата в депутати від ПР, голови правління ВАТ "Насінневе" Олександра Колоса проголосувало 77,8% виборців, за голову Харківської облорганізації ВО "Свобода" Ігора Швайку - 9,6%, за Василя Чернецького від партії "Народна довіра" - 5,9%. Проти всіх - 5,2%. Явка виборців склала 42,2%.

Як заявив "SQ" І.Швайка, серйозних порушень під час голосування і при підрахунку голосів зафіксовано не було, тому "Свобода" не оскаржуватиме в суді результати виборів. Він підкреслив, що партія задоволена підсумками виборчої кампанії, участь у якій дозволила створити в Кегичівському районі активний місцевий партійний осередок ВО "Свобода".

Довідка "SQ". Голова Кегичівської райдержадміністрації, депутат Харківської облради Жанна Чинкова загинула увечері 28 листопада в результаті ДТП на трасі Харків-Сімферополь, біля с.Ракитне (Нововодолазького р-ну). Обласна територіальна виборча комісія призначила повторні вибори за одномандатним мажоритарним виборчим округом № 43 на 6 лютого.