Володимир Давтян очолить КП "Об'єднання парків культури і відпочинку м. Харкова". Про це 6 квітня повідомив журналістам харківський міський голова Геннадій Кернес.

До новоствореного підприємства увійдуть такі паркові зони: "Парк культури і відпочинку ім. Артема", "Парк культури та відпочинку "Зустріч" і "Парк культури і відпочинку "Юність".

Довідка "SQ". В.Давтян працював директором Центрального парку культури і відпочинку ім.Горького. Є братом депутата Харківської облради, президента ЗАТ "Готель "Харків" Олександра Давтяна.

Рішення про створення КП "Об'єднання парків культури і відпочинку Харкова" було прийнято 6 квітня в ході засідання сесії міськради. Згідно рішення сесії, об'єднання цих трьох комунальних підприємств в одну юридичну особу "сприятиме ефективності управління і використання матеріально-технічної бази комунальних підприємств, а також розвитку і освоєнню нових паркових зон, дасть можливість більш ефективно розподіляти і використовувати трудові і фінансові ресурси при експлуатації парків".