Володимир Михайлов призначений першим заступником голови - начальником Управління податкової міліції Державної податкової служби в Харківській області. Про це повідомили "SQ" в управлінні. До цього В.Михайлов працював в.о. начальника управління, ще раніше - очолював відділ податкової міліції в ДПІ в Дніпродзержинську Дніпропетровської області.

Довідка "SQ". У кінці вересня 2011 р. облуправління податкової міліції очолив Андрій Роздайбеда, який 30 грудня того ж року був призначений головою ДПС у Харківській області, змінивши на цій посаді Станіслава Денисюка.

Полковник податкової міліції Михайлов Володимир Володимирович народився 8 лютого 1967 р. у Дніпропетровську. Закінчив Дніпропетровський державний університет і Донецький інститут внутрішніх справ. З 1989 до 1996 р. працював в органах внутрішніх справ. Свою трудову діяльність у податковій міліції почав 24 грудня 1996 р. У лютому 1999 р. був призначений заступником начальника відділу - начальником оперативного відділення відділу податкової міліції ДПІ у Кіровському районі Дніпропетровська. З 2000 р. працював на керівних посадах в органах УНМ ДПА в Дніпропетровській області. З березня 2008 р. до липня 2010 р. обіймав посаду заступника начальника УПМ - начальника оперативного управління податкової міліції ДПА в Дніпропетровській області. З липня 2010 р. до жовтня 2011 р. очолював відділ податкової міліції ДПІ в Дніпродзержинську.