Заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін призначений головою регіональної комісії з питань захисту суспільної моралі в Харківській області. Про це повідомляється на сайті регіональної комісії. За інформацією сайту, представником Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі в Харківській області призначено заступника голови регіональної комісії Марина Севастьянова.

Як повідомив "SQ" Денис Котенко, який працював до М.Севастьянової представником Нацкомісії з питань захисту суспільної моралі, він подав заяву на звільнення за власним бажанням і був звільнений з обійманої посади наприкінці вересня 2010 р.

Довідка "SQ". Регіональна комісія є колегіальним консультативно-дорадчим представником Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі в Харківській області та сприяє реалізації державної політики у зазначеній сфері. Перше (установче) засідання регіональної комісії відбудеться 9 листопада 2010 р. Очікується, що в засіданні візьме участь голова Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі Василь Костицький.