Прокурором Чугуївського району Харківської області призначений Станіслав Пієв. Як повідомили "SQ" у прес-службі прокуратури Харківської області, Олександр Бондаренко, який раніше обіймав цю посаду, призначений заступником прокурора Харкова.

Також в облпрокуратурі повідомили, що прокурор Зміївського району Олег Бурцев призначений прокурором Вовчанського району, а на його місце переведений прокурор Вовчанського району Ігор Голуб.

Довідка "SQ". О.Бурцев був призначений прокурором Зміївського району 15 грудня 2010 р., раніше він працював начальником слідчого відділу прокуратури Харківської обл. 25 березня 2011 р. голова Зміївської райдержадміністрації Євген Мураєв заявив, що за останні три місяці до нього надійшло близько 10 скарг від представників малого та середнього бізнесу на дії районної прокуратури. За його словами, підприємці скаржаться на незаконні побори з боку працівників прокуратури. Крім того, щодо тих, хто звернувся зі скаргами, районна прокуратура завела кримінальні справи. 20 квітня слідче управління Харківської обласної прокуратури закінчило перевірку за фактами вимагання грошей у підприємців працівниками Зміївської районної прокуратури та відмовила в порушенні кримінальної справи.

С.Пієв раніше був заступником прокурора Дзержинського району Харкова.