Слідчий Червонозаводський прокуратури Харкова В'ячеслав Удовиченко не причетний до наїзду на двох пішоходів у Кегичівці зі смертельним результатом в лютому 2010 р. Про це 3 лютого повідомив журналістам заступник прокурора Харківської області Олег Анпілогов.

"Коли я очолював слідче управління Харківської області, відпрацьовувалася одна з версій у цій справі про можливу причетність В.Удовиченка до скоєння ДТП, у результаті якої загинуло дві людини. Я запропонував прокурору області взяти справу в слідчий відділ прокуратури області. Ми дуже ретельно підійшли до вивчення всіх обставин справи, і на сьогодні було прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи стосовно В.Удовиченка через відсутність будь-яких об'єктивних доказів його причетності до даного ДТП", - заявив О.Анпілогов.

За його словами, в грудні 2010 р. прокурор Харківської області змінив підслідність справи і наразі її розслідує слідче управління ГУ МВС у Харківській області. Поки що винна особа не встановлена.

Довідка "SQ". Дві людини загинули вночі 1 лютого 2010 р. у результаті ДТП у сел. Кегичівка (Харківська обл.). Уночі в селищі невстановлений автомобіль збив двох пішоходів - чоловіків 1984 і 1989 рр.н. Перший з них помер на місці події, другого доставили до лікарні, де він теж помер.