В. Янукович уволил вице-премьера В. Тихонова и первого замминистра по вопросам ЖКХ Ю. ХивричаПрезидент України Віктор Янукович звільнив віце-прем'єр-міністра, міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктора Тихонова. Відповідний указ (№ 637/2011 від 1 червня) размешен на офіційному сайті президента.

Іншими указами В.Янукович звільнив першого заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Юрія Хіврича та голову Севастопольської міської державної адміністрації Валерія Саратова.

Довідка "SQ". Сьогодні, 1 червня, на розширеному засіданні Кабінету міністрів за участю президента України Віктора Януковича прем'єр-міністр Микола Азаров запропонував звільнити першого заступника міністра будівництва і житлово-комунального господарства Юрія Хіврича через те, що той не впорався із забезпеченням уніфікації тарифів на житлово- комунальні послуги. Також прем'єр-міністр запропонував відправити у відставку голів Дніпропетровської, Луганської, Запорізької, Херсонської, Житомирської облдержадміністрацій та Севастопольської міської державної адміністрації.