Заступник голови Держмитслужби В. Салигін представив колективу Харківської обласної митниці її начальника

Харківська обласна митниця створена в Харківській області шляхом обєднання Харківської та Куп'янської митниць. Про це 1 червня на нараді в Харківській облдержадміністрації (ХОДА) повідомив заступник голови Держмитслужби України Василь Салигін. Він також представив нового начальника митниці, яким призначено Сергія Іванова.

В. Салигін побажав С. Іванову виконувати завдання з митного збору і співпрацювати з правоохоронними і державними органами. Призначені і нові заступники начальника митниці, частина з них - з інших регіонів в рамках ротації. А частина працівників колишньої Куп'янської митниці (в тому числі її начальника), за словами В. Салигіна, доведеться звільнити з лав Держмитслужби.

За словами В. Салигіна, створення нової митниці гальмувалося, оскільки керівництво "викручувати руки" співробітникам, вимагаючи від них доплат за переоформлення. З початку року з 1 тис. 14 співробітників були переоформлені лише кілька десятків осіб, тому довелося втрутитися керівництву Держмитслужби та виправити ситуацію.

Нового начальника також привітали з призначенням голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін та голова облради Сергій Чернов.