У Дзержинському районі в рамках акції "Посади дерево" висадили 400 лип, горобин і беріз. Як повідомили "SQ" організатори акції, район став переможцем за підсумками голосування на сайті posadiderevo.com.ua. Дерева висаджували 29 і 30 жовтня учасники інтернет-голосування та місцеві мешканці.

"Завдяки цій акції ми побачили самі і показали всьому місту, що люди не байдужі: у вирішальні дні голосування голоси додавалися кожні дві хвилини. І головне - активність городян не обмежується розмовами в соціальних мережах. Для корисної справи ми всі, виявляється, готові зібратися і виділити трохи особистого часу. Машина з саджанцями два дні розвозила дерева по ділянках, усього для посадки вибрали понад 60 адрес. Хтось із учасників-добровольців виявився досвідченим садівником, а багато хто в ці вихідні посадив перше дерево у своєму житті. Таким ентузіастам організатори докладно пояснювали, що і як робити", - розповів організатор акції Олександр Колб.

Довідка "SQ". Організатор акції - компанія "Promodo", партнери - інтернет-магазин "Розетка", креативне агентство "Арріба" і агентство "Ostrogliad PR Consulting".

Голосування за райони проходило на сайті posadiderevo.com.ua. Голосувати могли харків'яни, зареєстровані в одній із соціальних мереж - "Facebook", "Twitter" або "Вконтакте".