Співробітники ХКП "Міськелектротранс" не брали участі в акції протесту, яка проходила сьогодні, 31 жовтня, перед головним корпусом підприємства. Про це заявив директор Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міськради Сергій Дульфан, передав сайт міськради.

"Там були колишні співробітники "Міськелектротрансу", в тому числі звільнені за порушення трудової дисципліни, а також ті, які пішли або за згодою сторін, або за власним бажанням. Усе це - результат діяльності так званої незалежної профспілки, яка і раніше підбивала співробітників "Міськелектротрансу" на страйки. Але якщо ми подивимося на вулицю, то побачимо трамваї і тролейбуси, які працюють, незважаючи ні на що", - підкреслив С.Дульфан.

За його словами, на підприємстві існує заборгованість із зарплати за період з 1 до 15 серпня перед працівниками деяких нових депо і "Міськелектротранссервісу", а також 220 працівниками, які ще числяться в "Міськелектротрансі". "Це питання розглянуть на найближчій сесії міськради, і до кінця цього року заборгованість буде погашена", - заявив С.Дульфан.

Довідка "SQ". Диспетчери КП "Міськелектротранс" 31 жовтня провели пікет біля головного управління підприємства (вул. Молодої Гвардії, 5), домагаючись виплат заборгованостей із зарплат і припинення звільнень. Як заявив голова первинної профспілкової організації всеукраїнської профспілки "Захист справедливості" ХКП "Міськелектротранс" Костянтин Юсупов, під стінами управління зібралися близько 60 диспетчерів, а також представники профспілки та організації "Прорвемося!".