Предновогодние выставки ювелирных украшений, изделий ручной работы и подарков откроются в Харькове

Передноворічні виставки "Ювелір класик" і "Подарунки для коханих" 1 - 4 грудня пройдуть у Харкові. У презентаційний-виставковому центрі "Радмір Експохол" провідні ювелірні компанії України представлять різноманітні вироби, а відвідувачі зможуть придбати подарунки до новорічних свят. Про це 29 листопада повідомили "SQ" організатори виставок.

У виставках візьмуть участь понад 90 ювелірних компаній з різних областей України, серед них: вінницький завод "Кристал", ювелірний дім "Кімберлі", запорізька ювелірна компанія "Arista", Львівський ювелірний завод і львівська ювелірна компанія "Соломія". Для відвідувачів будуть проходити акції та розіграші цінних подарунків.

На другому поверсі презентаційного центру, окрім продовження експозиції ювелірних виробів, другий рік поспіль відбудеться фестиваль виробів handmade "ARTiSHOP". Його відвідувачі зможуть не тільки придбати ексклюзивні речі ручної роботи, але й особисто познайомитися з майстрами. Також тут проходитиме виставка "Світ каменю".

Крім того, відвідувачі виставок зможуть придбати подарунково-сувенірну продукцію, ялинкові прикраси, косметику.

Довідка "SQ". Години роботи виставок: 1 грудня - з 12-00 до 18-00, 2 - 3 грудня - з 10.00 до 19.00, 4 грудня - з 10.00 до 17.00.