Возле станции метро "Героев Труда" снесут 120 киосковБлизько 120 незаконно встановлених кіосків будуть знесені на перетині вул. Академіка Павлова та вул. Героїв Праці. Про це повідомив голова Адміністрації Московського району Харкова Олег Товкун, передав офіційний сайт Харківської міськради.

Він розповів, що під час прийому харківського міського голови Геннадія Кернеса на заводі "Комунар" дві жінки - мешканки Московського району - поскаржилися на те, що через безладне нагромадження торговельних точок виходити з трамвая на зупинці в цьому районі незручно.

"Ця скарга підтвердилася, і було прийняте рішення навести там лад. На сьогодні там зносяться кіоски, які встановлені на "червоних лініях", не мають дозвільних документів, розташовані ближче, ніж за 20 метрів від виходів з метро, ​​порушують правила протипожежної безпеки, санітарні норми. Під демонтаж потрапили, в тому числі, і хлібні кіоски "Кулиничі". Усі такі торговельні точки будуть демонтовані, щоб був вільний доступ до метро, ​​адже там постійно велике скупчення людей", - зазначив О.Товкун.

Планується, що демонтаж торговельних точок закінчиться до наступного понеділка.