Движение транспорта по улице Университетской закрыто почти на месяцРух транспорту вул.Університетською в Харкові на ділянці від пров.Спартаківского до Бурсацького узвозу закритий з 9.00 29 червня до 17.00 22 липня у зв'язку з аварійним ремонтом трубопроводу. Про це повідомив сайт Харківської міськради.

Також у районі ремонту зміниться рух громадського транспорту. Автобуси № 202 при русі з Центрального ринку будуть об'їжджати закриту ділянку пров.Спартаківським і пл.Конституції, при цьому висадка і посадка пасажирів буде здійснюватися на зупинці біля будинку № 3 по пров.Спартаківському.

Автобуси № 217, 20, 88, 78 будуть зупинятися на пл.Конституції (вихід з ст.м. "Радянська" вбік пам'ятника на честь проголошення Радянської влади), об'їжджаючи закриту ділянку за таким маршруту: пл.Конституції - пл.Рози Люксембург - пл.Пролетарская - пл.Рози Люксембург - пл.Конституції і далі за маршрутом.

Кінцева зупинка автобусів № 241, 272, 238 переноситься з вул.Університетської до будинку № 11 на пл (біля магазину "Ведмедик").

Окрім того, припиняється робота КП "Муніципальне паркування" на вул.Університетській від пров.Спартаківського до Бурсацького узвозу.