Рух транспорту пл.Свободи в Харкові на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера, а також у районі виходу станції метро "Університет" у бік саду Шевченка буде закритий 28 і 29 квітня з 13.00 до 17.00, а також 30 квітня з 18.00 до 22.00. Як повідомив офіційний сайт Харківської міськради, рух перекривається "у зв'язку з реалізацією телевізійного проекту "Майданs" за участю команди Харкова та проведенням генеральної репетиції на пл. Свободи".

На цей час змінюється шлях прямування автобусів маршрутів № 88, 217е, 20е і 119. Вони будуть їхати по вул. Сумській - пр. Правди - пр. Леніна і далі за маршрутом. Також буде заборонене паркування на пл. Свободи.

Довідка "SQ". Щосуботи на телеканалі "Інтер" у прямому ефірі змагаються по два міста: пари суперників визначені шляхом жеребкування. Переможець танцювальної дуелі визначається за результатами голосування телеглядачів у прямому ефірі і за оцінками журі, яке виставляє командам бали за кожен етап змагань. Усього в проекті брало участь 12 міст. Місто - переможець проекту отримає 1 млн.грн. Організатори телепроекту - телеканал "Інтер" та Київська міська державна адміністрація.

30 квітня пройде фінал телепроекту. Очікується, що на пл. Свободи для підтримки харківської команди зберуться понад 20 тис. студентів.