Міліція затримала підозрюваного у вбивстві жінки на Холодній Горі у Харкові. Про це 27 жовтня стало відомо "SQ" з власних джерел у правоохоронних органах.

За даними міліції, труп жінки в розірваній одежі був знайдений 2 вересня. Жінці завдали 28 колото-різаних ударів у шию, голову, груди і згвалтували. За фактом злочину було порушено кримінальну справу за п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України (вбивство з особливою жорстокістю).

Як повідомили "SQ" у прес-службі Управління з боротьби з організованою злочинністю в Харківській області, 19-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві та згвалтуванні жінки, затримали в Євпаторії (АР Крим). Учора, 26 жовтня, підозрюваного доставили до Харкова. Міліція перевіряє його причетність до інших схожих злочинів.

Окрім того, близька до розкриття справа про вбивство і згвалтування школярки в Новій Водолазі. У серпні 16-річна школярка була знайдена мертвою. У цій справі є підозрюваний, міліція вживає заходів для його затримання.

Довідка "SQ". На вул. Полтавський Шлях у Харкові в ніч на 2 вересня вбили 48-річну жінку. Вона приїхала вночі на поїзді до Харкова і йшла пішки з Південного вокзалу до себе додому. Її тіло знайшли вранці недалеко від її будинку.

16-річна дівчина була виявлена ​​мертвою близько 7.30 21 серпня в районі будинку № 6 по вул.Леніна в Новій Водолазі (Харківська обл.). Учениця 11-го класу з села цього ж району приїхала на вихідні до бабусі. Разом із подругами вона пішла до місцевого кафе. Близько чотирьох годин ранку дівчата розійшлися. Правоохоронці встановили, що дівчина була згвалтована й убита. У неї виявили травму голови і сліди удушення. Кримінальну справу порушено за ст.115 ч.2 п.6. і п.10 (навмисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів, поєднане зі згвалтуванням) Кримінального кодексу.