"Вечірній Харків"
"Міліціонери і медики хочуть повернути витверезники". Останнім часом в Україні дедалі частіше стало обговорюватися питання про повернення витверезників. Прихильники такого кроку заявляють, що завдяки роботі цих медичних установ різко зменшиться кількість алкоголіків і вуличних злочинів. Їхні опоненти стверджують, що подібні методи є пережитками минулого і порушують права людини.

Також читайте у номері: "Жара змушує роботодавців йти на поступки". Небувала спека змусила керівників підприємств докласти зусилля, щоб створити більш комфортні умови праці своїм підлеглим. Правда, далеко не всім. Оскільки норми з організації трудового розпорядку в cпекотну пору року в українському законодавстві прописані досить розмито, це дозволяє недобросовісним роботодавцям безкарно ухилитися від їх дотримання.

"Час"
"Побачити об'єкт "Укриття" на власні очі зважилася кореспондент "Часу". У лютому цього року "Час" писав про туристичні поїздки до Чорнобильської зони. Тоді співрозмовники нашого кореспондента намагалися переконати читачів, що поїздки до "зони відчуження", навіть найкоротші, загрожують здоров'ю. І ось інший кореспондент газети вирішила перевірити на собі, чи настільки страшна "зона", як її малюють.

Також читайте у номері: "Вікторія - звучить переможно!" Після суботнього тріумфу на фіналі "Гран-прі Європи" з олімпійського луку в підмосковних Хімках вже можна стверджувати, що цей рік - найуспішніший у спортивній біографії студентки магістратури Харківської академії фізкультури Вікторії Коваль.

"Комсомольська правда в Україні" (харківський випуск)
"Кримінальні аборти - бізнес на смертях". Жінки в Україні досі продовжують гинути від цієї медичної процедури. Не від маніпуляцій бабок-повитух, а на столах дипломованих гінекологів.

Також читайте у номері: "Кишенькові злодії перемістилися з транспорту на дискотеки". У спеку злодюжки змінюють місце існування, віддаючи перевагу пляжам та іншим місцям відпочинку, а не велелюдним ринкам і задушливому транспорту