Оповідання "Міський кентавр" і "Я, ти, він, вони" журналіста інформагентства "STATUS QUO" Олександра Зархіна опубліковані в харківському журналі "Союз письменників" (СП). Як повідомив "SQ" О.Зархін, розповіді вийшли в № 13 журналу. За словами автора, "оповідання написані не вчора, але він дорожить ними".

СП видається з 2000 р. з періодичністю 4 рази на рік (два здвоєних випуски). Тираж - 600 екз. (останнього номера - 200 екз.). Публікує прозу, поезію, статті - російською мовою; переклади з української. Розповсюджується в Дніпропетровську, Донецьку, Києві, Кременчуці, Кривому Розі, Луганську, Львові, Одесі, Полтаві, Харкові і в Москві (Росія). Продаж № 13 розпочнеться 28 квітня в рамках фестивалю "Світ книги", який пройде в Харківському театрі опери та балету ім. М.Лисенка (презентація СП на фестивалі розпочнеться 28 квітня о 12.00, праве крило, 3-й поверх). У книжкові магазини Харкова журнал надійде 5 травня.

Довідка "SQ". Проза О.Зархіна, крім цього, опублікована в альманасі "Бурсацький спуск" (Харків, 1992 р.), у журналі "Харків - що, де, коли" (вересень 2010 р.) і в літературній газеті "Зарубіжні задвірки" (Німеччина , 2010 р.).