"Час"
"Напружений рік: Євро-2012, вибори, перепис ...". У Харківській області розпочалася підготовка до проведення другого Всеукраїнського перепису населення, який пройде у 2012 році.

Читайте також у номері: "Ринок землі є і зараз. Тепер потрібно зробити його цивілізованим". У Конституції України закріплено право власності на землю. Це право триєдине: право володіти, користуватися і право розпоряджатися. У 2001 році був введений мораторій, який частково обмежує право власності в частині продажу земель сільськогосподарського призначення. Якщо зазирнути до Земельного кодексу, то в перехідних положеннях сказано, що до 1 січня 2012 року не допускається купівля-продаж земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної та комунальної власності. І тут же - купівля-продаж або інший спосіб відчуження земельних ділянок і зміна цільового призначення.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Що можна побачити в Харківській області на травневі". "Комсомолка" з допомогою досвідчених мандрівників підібрала оригінальні маршрути для святкових поїздок.

Читайте також у номері: "У поданих дітей з вікон винні москітні сітки і безтурботні батьки". Ознака теплої пори року - нещасні випадки, пов'язані з випаданням малюків з висоток. "Комсомолка" вирішила нагадати читачам, як убезпечити дітей.

"Сьогодні"
"Син мера Харкова ганяє на BMW Х6 з мигалками зі швидкістю 260 км/год". Син харківського мера Геннадія Кернеса, 19-річний студент ХНУ ім. Каразіна Родіон Гайсинський, пішов стопами батька і став завзятим водієм - ганяє на авто за $ 100 з гаком тисяч, обладнаному спецсигналами не гірше, ніж президентський кортеж, стверджує автор статті. На міжнародний автомобільний форум сам Родіон виклав кілька відеороликів, на яких видно, як він з іншими представниками золотої молоді з вітерцем ганяє по бетонці під Харковом. Правда, при особистій бесіді Родіон запевняє: на відео - не він.

Читайте також у номері: "У Харкові вкладникикредитних спілок, які лопнули, чекають грошей". У двох тисяч вкладників харківських кредитних спілок, які першими лопнули в Україні під час кризи, з'явилася надія нарешті отримати свої заощадження. Заступник обласного прокурора Володимир Кривцов повідомив, що майно підозрюваних у привласненні громадських грошей в обох справах описали і оцінили в 17 млн. грн. Загальну суму збитків, яких кредитні спілки завдали вкладникам, оцінюють у 34 млн грн.