IV конкурс дитячого малюнка "Мій дім - моє місто" завершився у Харкові. Фінал і підбиття підсумків відбудуться 4 грудня в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М.Лисенка (ХНАТОБ). Про це 25 листопада повідомили "SQ" у прес-службі Інвестиційно-будівельної корпорації "Авантаж", що є одним з організаторів конкурсу. На розгляд журі було подано близько 2 тис. робіт юних художників. В інтернет-голосуванні за малюнки взяли участь близько 20 тис. харків'ян. Переможцями конкурсу стануть 14 юних художників, яких нагородять цінними подарунками. Переможці будуть визначені у чотирьох номінаціях. У першій візьмуть участь діти віком від 3 до 6 років, у другій - від 7 до 10 років, у третій - від 11 до 16 років. Четверта номінація визначить переможців інтернет-голосування.

260 учасників були нагороджені заохочувальними призами ще під час проведення конкурсу.

"Іноді за повсякденними турботами, проблемами, роботою батьки забувають приділяти достатню кількість часу дітям. Саме тому, створюючи конкурс дитячого малюнка, наша команда ставила перед собою мету згуртувати харківські сім'ї добрим, світлим, творчим заняттям", - зазначив президент ІБК "Авантаж", депутат Харківської міськради Анатолій Денисенко.

Фінал відкриється об 11.00 виставкою малюнків, а о 12.30 на сцені ХНАТОБ відбудеться святковий концерт та нагородження переможців.

Довідка "SQ". Конкурс дитячого малюнка "Мій дім - моє місто" проходить протягом чотирьох років. У 2009 р. він зібрав понад 2 тис. учасників з Харкова й області. В інтернет-голосуванні за кращі дитячі роботи взяли участь більше 10 тис. осіб.

Організатором IV конкурсу дитячого малюнка крім "Авантажа" є благодійний фонд "Прем'єр". Конкурс також проходить за підтримки торгової марки "Солодкий світ" (офіційний спонсор), виробника круп і пластівців компанії "Терра" (спонсор), салону меблів "Глобус", аквапарку "Волна", ТМ "Лісова казка", PR-агентства "Defense" (партнери).