Новое здание Октябрьской райпрокуратуры построили в Харькове за счет благотворительного фондаНову будівлю Жовтневої районної прокуратури 26 листопада відкрили у Харкові (на вул. Маршала Конєва, 20). На церемонії відкриття були присутні прокурор Харківської обл. Геннадій Тюрін, голова Жовтневої районної адміністрації Харкова Володимир Веприцький, колишній прокурор Харківської обл. Василь Синчук.

Триповерхова будівля була побудована за 2,5 роки. Будівництво повністю профінансував регіональний благодійний фонд "Правопорядок". У будинку 19 кабінетів - у кожної посадової особи прокуратури тепер є свій кабінет. Усередині кабінетів знаходяться нові меблі, комп'ютери. Раніше прокурори працювали на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. Як повідомив "SQ" один зі співробітників прокуратури, доводилося працювати по чотири людини в кабінеті.

"Кабінет не величезні, досить скромні, але відповідають усім умовам для того, щоб можна було нормально виконувати роботу. Я працював у кабінеті, де сиділо по три-чотири людини і знаю, що коли в кабінеті працюють кілька людей і одночасно говорять по телефону на різні теми, зосередиться дуже складно. А працівник прокуратури не має права на помилку, тому що за кожним його рішенням стоїть доля людини", - заявив Г.Тюрін. За його словами, нещодавно було також відкрито нову будівлю прокуратури в Зачепилівському районі Харківської обл., яка будувалася близько 10 років.